fbpx

Купити кільце або ексклюзивний комплект для подарунка до Новорічних свят – це просте рішення, яке стає доступним кожному завдяки зручній акції від Steel Story.

Як купити кільце недорого

Для отримання своїх 100 гривень бонусів на покупку необхідно пройти просту форму реєстрації на нашому сайті. І тепер, щоб купити обручку недорого для коханої людини, потрібно ввести бонусний код і здійснити покупку з економією до 30%.

При цьому термін дії акції – необмежений! З кожною новою реєстрацією друзів та знайомих на нашому сайті, Steel Story дарує 100 гривень на покупку елітних прикрас.

купити кільце недорогоІдеальний подарунок для коханого – купити чоловічий браслет зі знижкою до 50% або кільце, запонки, затискачі для краватки. Магазини ексклюзивних прикрас Steel Story розпочинають унікальний розіграш у 28 торгових точках по всій Україні. Учасник акції гарантовано отримує знижку на придбання будь-якої прикраси. Все, що потрібно зробити – витягнути розіграшний купон із Новорічного мішка від фірмового гнома Steel Story.

З 8 грудня 2017 по 20 січня 2018 купити біжутерію дешево стає реальним. Ексклюзивні прикраси високої якості: кільця, сережки, браслети з медичної сталі з позолотою, вироби з камінням Swarovski – нові колекції зі знижками до 50% лише у Steel Story.